bootstrap builder

Reparatii geam auto Condu in siguranta

cu un geam auto nou si corect montat

Parbriz sticla laminata fata, parbriz sticla temperata spate, geam lateral fata, geam lateral spate, geam sfert, chedere geam auto de calitate.
DACA NU SE POATE REPARA IL SCHIMBAM.
Totul la noi.

Geam auto securizat cu laminare. Geamul de la fereastra de acasa - un lucru obisnuit, clar, puternic, ieftin. Dar cand este vorba de supra - solicitare, mai ales la impact, se dovedeste a fi fragila, spargandu-se in fragmente lungi si taiose, periculoase. Am putea folosi materiale plastice transparente, din pacate foarte rezistente la impact, la solicitari dure, dar foarte sensibile la matuire, zgriere. Pentru geamurile auto si ferestrele laterale auto s-a descoperit o solutie acum ceva ani in urma: sticla calita sau sticla securizata. Este mai rezistenta decat cea clasica dar mai important, cand se sparge, se transforma in granule mici, mai putin periculoase ca fasiile lungi si taioase de sticla.  Cu toate acestea, sticla securizata pentru parbriz si geam auto, bombardata continuu cu fragmente minuscule la viteze foarte mari nu mai este cea mai buna solutie.  Acum ceva timp producatorii de geamuri auto au inventat un sandwich din sticla si folie plastic. doua coli de sticla subtire sunt topite si imbraca o folie foarte subtire de cauciuc transparent. Straturile exterioare ale sticlei termice sunt independente unele de altele. stratul de cauciuc asigura o amortizare a undelor de soc, reducand probabilitatea spargerii geamului. Deasemena are rolul de a retine cioburile de sticla in cazul spargeri, astfel geamul auto nu se mai imprastie in mi de mici cioburi. 
geam auto

Reparatii
geamuri auto

parbriz, luneta, geam lateral

Cand ai probleme cu geamul auto, primul lucru pe care il incercam este sa vedem daca se poate repara, fara sa afecteze siguranta soferului. In foto se pot vedea principalele tipuri de defecte reparabile. Doar specialistii nostri care fac reparatiile pot lua decizia corecta la fata locului.  Suna si informeaza-te.

Adrese livrare:

Bucuresti,
sector 1
sector 2 
sector 3
sector 5
sector 6
Baneasa, Snagov, Corbeanca

Email:
contact@parbriz-la-domiciliu.ro

Mobil:  
0742  62  50  40

Links

Parbriz - Modele auto 
Reparatii geam auto 
Livrare si montaj

Feedback

Livram si montam geam-uri auto si parbrize in Bucuresti si zone limitrofe. Va rog trimiteti pe adresa de email, orice sugestie, nelamuriere sau nemultumire in directa legatura cu oferta si serviciile noastre !